Zoek

Nieuws

Vacature leerkracht groep 1 voor obs De Vogel...
Lees verder

Stichting de Mare zoekt een lid Raad van Toez...
Lees verder

OPEN HUIS Basisscholen gemeente Raalte. Op w...
Lees verder

Inloggen

Beheer

Obs De Vogelaar

Logo 18MT


Obs De Vogelaar is een basisschool gelegen in Raalte-Noord. De school huisvest in een modern schoolgebouw. Tegenover het hoofdgebouw staat de dependance van de school. Deze dependance is een permanent gebouw waarin ook de peuterspeelzaal is gevestigd. De school heeft rond de 240 leerlingen, die verdeeld zijn over 10 groepen.

De Vogelaar is een school waar uw kind leert zelfstandig te werken, waar uw kind leert samen te werken met andere kinderen en waar het team van leerkrachten er zorg voor draagt, dat de leeromgeving voor uw kind zo veilig mogelijk is, maar daarnaast ook uitdagend is, zodat  uw kind elke dag met plezier en een goed gevoel naar school gaat.

In De Vogelaar krijgt uw kind de kans zich naar eigen aanleg en tempo te ontwikkelen. Er zal daar waar mogelijk rekening worden gehouden met de belangstelling van de kinderen. Zo zal de nadruk in de eerste jaren voornamelijk liggen op het spelen en spelend leren. Als uw kind daar aan toe is zal het spelen geleidelijk overgaan in leren. De school staat tijdens het gehele ontwikkelingsproces in dienst van het kind.
Naast het werken met goede en moderne methoden, om zo te komen tot optimale leerprestaties, wordt in deze school veel aandacht besteed aan sociale vorming. Het omgaan met elkaar, respect hebben voor de ander, leren dat je elkaar kunt helpen, zijn aandachtspunten die dagelijks aan de orde komen.

In de schoolgids van de school staat uitgebreide informatie over o.a.:

  • de maandsluiting
  • de zorg die zij besteden aan kinderen die extra aandacht nodig hebben
  • de excursies
  • de projecten
  • de ouderhulp binnen de school
  • hoe er verder gewerkt wordt binnen de school

Wilt u meer weten over  obs De Vogelaar, dan kunt u de schoolgids aanvragen bij de school of bekijken op onze website. Naast de papieren- en digitale informatie staat de schooldeur altijd voor u open. Wilt u in een persoonlijk gesprek uw vragen kwijt, wilt u meer mondelinge informatie of heeft u behoefte de sfeer te proeven in de school, dan bent u altijd van harte welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken met de directeur van de school. Hij zal u graag over de school vertellen en u kennis laten maken met het team, waardoor u zich een beter beeld kunt vormen over De Vogelaar.

 
Monumentstraat 55d
8102 AK Raalte
Postbus 45
8100 AA Raalte
T 0572 - 347290
F 0572 - 347295
info@de-mare-scholen.nl