Zoek

Nieuws

Vacature leerkracht groep 1 voor obs De Vogel...
Lees verder

Stichting de Mare zoekt een lid Raad van Toez...
Lees verder

OPEN HUIS Basisscholen gemeente Raalte. Op w...
Lees verder

Inloggen

Beheer

Obs Dijkzicht

Logo 11HW


Obs Dijkzicht, een school met goed onderwijs

Obs Dijkzicht doet er alles aan om leerlingen een leerzame, leuke, gezellige en bovenal een onvergetelijke schooltijd te geven. We bieden kwalitatief hoogwaardig onderwijs en zorgen voor een optimale ontwikkeling en ontplooiing van uw kind! We typeren ons onderwijs als goed, omdat we aan onszelf en aan uw kind hoge eisen stellen als het gaat om de uitdaging om veel te leren.


We vinden het belangrijk dat onze leerlingen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen. Daarom is obs Dijkzicht een school met een vriendelijke en open sfeer. Een belangrijk aspect van een goede sfeer is respect. We leren de kinderen respect te hebben voor elkaar en hun omgeving.


Natuurlijk moeten ook de ouders zich plezierig voelen bij ons op school. We werken zo veel mogelijk samen met ouders aan de optimale ontwikkeling van hun kind en betrekken hen bij de vorderingen die hun kind maakt. Speerpunten binnen ons onderwijs zijn:

  • Plezier
  • Samenwerken
  • Respect en veiligheid
  • Zelfstandigheid
  • Ontwikkeling
  • Goede leerprestaties

De school ligt in het prachtige dorp Welsum. Welsum is een dorp aan de rivier de IJssel met een hechte gemeenschap van ruim 550 inwoners, waarvan een gedeelte in de dorpskern zelf woont. De school staat in het midden van het dorp en vormt samen met het dorpshuis De Bongerd de spil van het dorp.

 
Monumentstraat 55d
8102 AK Raalte
Postbus 45
8100 AA Raalte
T 0572 - 347290
F 0572 - 347295
info@de-mare-scholen.nl